Benieuwd naar de waarde van uw woning? Krijg een gratis waardebepaling!

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Krijg een gratis waardebepaling!

U overweegt uw huis te verkopen, maar u wilt eerst een indicatie hebben van de huidige verkoopwaarde? Wilt u weten wat u kunt verbeteren aan uw woning om de verkoopwaarde te verhogen? Of wilt u simpelweg weten hoe uw huis in de markt ligt om op te bepalen op welke termijn verkoop haalbaar is? Maak dan een afspraak voor gratis waardebepaling!

Wij komen kosteloos bij u langs voor een waardebepaling om u inzicht te geven in de marktwaarde van uw woning! Wij kennen de Utrechtse woningmarkt (en omgeving) als geen ander. Wij beoordelen uw woning op locatie, de afwerking, de courantheid en het toekomstperspectief. Wilt u nu meteen een afspraak maken? Bel ons dan op onderstaand nummer. U kunt ook uw gegevens achterlaten via onderstaand contactformulier, dan nemen wij binnen één werkdag contact op met u!

Gratis waardebepaling aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Straat & huisnummer

  Woonplaats

  Liever direct een afspraak maken?

  Bel ons dan nu en plan direct een afspraak! We zijn maandag t/m zaterdag tot 17:00 uur te bereiken op:

  030 234 0434

  Wij bezoeken u, zonder enige verplichting!

  Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 24 uur contact opnemen om samen een afspraak te maken op een tijdstip waarop het u het beste uitkomt. Één van onze makelaars zal bij u thuis langskomen om de waarde van uw huis te bepalen!

  Al jaren een top-beoordeling van onze klanten