Over Atria Makelaardij

Atria Makelaardij is sinds 1992 gevestigd in Utrecht. Sinds 1992 op de Utrechtse Maliebaan en sinds 2014 aan de Jan van Scorelstraat 74. Kwaliteit en integriteit staan al vele jaren voorop. De manier waarop Atria in de makelaardij staat kenmerkt zich door kleinschaligheid waardoor er korte lijntjes zijn, waardoor er aandacht en betrokkenheid is en waardoor we snel kunnen handelen als het moet. Wij kennen al onze klanten en alle klanten kennen ons. Dit werkt plezierig en "to the point" en zorgt voor een hoge tevredenheid van beide kanten.

Register-makelaar en Register-taxateur Arthur Pollen is al meer dan 15 jaar actief in de stad Utrecht en omgeving. De woningmarkt is voor hem een grote bekende. Kortweg kunt u er van op aan dat hij zich enthousiast en met volle overgave zal inzetten voor een goede samenwerking en een goed resultaat. Hij is een ondernemer die voor zijn klanten het beste voor elkaar wil krijgen. Het motto is: doe de gewone dingen ongewoon goed! Dat is uiteraard makkelijk gezegd, maar het kan ook worden onderbouwd door de zichtbare klanttevredenheid: zie de klantbeoordelingen waar Atria structureel gemiddeld een 9 of hoger scoort.

Atria Team

Waarom kiezen voor Atria voor de verkoop van uw woning?

 • door ons uitgekiende marketingplan en onze doordachte verkoopstrategie zijn we gespecialiseerd in het bereiken van het maximale resultaat.
 • wij wachten niet af tot kandidaten bellen, maar zorgen actief voor aantoonbaar meer bezichtigingen dankzij onze database en ons brede netwerk.
 • wij garanderen een zo optimaal mogelijke, premium presentatie van uw woning.
 • het voordeel van kleinschaligheid, waardoor er korte lijntjes zijn. Onze kernwoorden zijn "persoonlijk" en "betrokken".
 • volledige ontzorging van het verkooptraject op professionele wijze met de waarborgen van een nvm-makelaar.
 • klanten waarderen ons achteraf met gemiddeld een 9 of hoger en daar zijn we trots op.

Waarom kiezen voor Atria om uw bij te staan tijdens de aankoop van een woning?

 • wij beoordelen de woning en bepalen wat een realistische marktwaarde is.
 • in de onderhandelingen verdienen wij ons terug. Ten eerste omdat wij de emotie er tussenuit halen en ten tweede omdat het als makelaars onderling soepeler spreekt waardoor het makkelijker onderhandeld en ten derde omdat ik mijn biedingen kan onderbouwen.
 • ik zorg ervoor dat de koopovereenkomst wordt opgesteld zoals wij willen, dus met correcte verwoordingen van voorbehouden en goede data.
 • ik bied netwerkvoordeel als het gaat om notaris, taxateur voor de hypotheek, eventueel een bouwkundige keuring en dergelijke;
 • de begeleiding is van A to Z, wij zijn een full-service makelaar die vanaf de bezichtiging/onderhandeling tot de overdracht bij de notaris je bijstaat met raad en daad en de transactie in de gaten houdt gedurende de loop.
 • kortom, door ons in te schakelen heb je de garantie dat je nooit teveel betaald voor een woning (zonder dat je het zelf weet) en de garantie dat er geen adders onder het gras blijven.

Arthur Pollen

NVM Registermakelaar Taxateur

Arthur werkt sinds 1997 in de woningmakelaardij en sinds 2012 heeft hij het kantoor Atria overgenomen. Kleinschaligheid, betrokkenheid en persoonlijke aanpak, dat zijn de kernwaarden die hij uitdraagt.

T: 030 - 234 04 34
E: arthur@atriamakelaardij.nl

Rick de Wit

Office manager

Rick kwam Atria in 2014 versterken nadat hij sinds 2010 al ervaring had opgedaan bij diverse makelaarskantoren in Utrecht.

T: 030 - 234 04 34
E: rick@atriamakelaardij.nl