Utrecht – Jacob Simonsz. de Rijkstraat 3

3554 CE UTRECHT
Vraagprijs: € 215.000,- k.k.
Status: Onder bod
Bouwjaar: 1930
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 50 m2


Eigenschappen

Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1

Gunstig gelegen benedenwoning met heerlijke, grote tuin. Op een fijne plek ligt deze praktisch ingedeelde benedenwoning. Een fijne, lichte woon- eetkamer, een flinke badkamer, een ruime slaapkamer en een complete keuken aan de tuinzijde. De riante tuin zorgt zomers voor een enorme vergroting van de benedenwoning. Door het openzetten van de openslaande deuren in de woonkamer, de slaapkamer en de keukendeur betrek je het buiten meteen bij de binnenruimte.

De ligging in Zuilen is prettig centraal. Zowel de A2 als de Zuilense Ring en de aansluiting naar de A27 zijn snel bereikbaar. Het Winkelcentrum Overvecht en winkelcentrum Rokade zijn beide nabij gelegen. In 11 minuten fietsen sta je op het Neude en met 10 minuten fietsen ben je op het Centraal Station. Daarnaast zijn de winkels aan de Amsterdamsestraatweg om de hoek en is het Julianapark op 15 minuutjes lopen.

Indeling:
Entree, hal, praktische bergkast voor stofzuiger en dergelijke, toegang tot de ruime badkamer met een ligbad, een toilet en wastafel. Doorgang naar de doorzon woon- eetkamer met gestuukte wanden en openslaande deuren naar de tuin. Open doorgang naar de keuken voorzien van apparatuur en deur naar de tuin.
Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de grote slaapkamer met eveneens openslaande deuren naar de tuin.

Tuin:
Grote tuin gelegen op het noordoosten. Berging met vernieuwd dak, voorzien van wasmachine-aansluiting en cv-opstelling.

Bijzonderheden:
-verwarming en warmwatervoorziening middels CV-combiketel.
-de VVE is actief: er is een inschrijving bij de KvK en er is een gemeenschappelijke bankrekening waarop wordt gespaard voor gemeenschappelijk onderhoud. De maandelijkse servicekosten zijn €10,=.
-het onderhoud van deuren en ramen, waaronder het buitenschilderwerk en de kosten van eventuele vervanging zijn voor eigen rekening.
-langs de Marnixlaan wordt de “westelijke stadsboulevard” op korte termijn gerealiseerd. Dat betekent dat de wegen veiliger worden met veel groen en bomen en dat er minder auto’s zullen gaan rijden. Zie de site van gemeente Utrecht voor meer informatie.
-voldoende gratis parkeerruimte aanwezig.
-aanvaarding in overleg.