Utrecht – Jan van Scorelstraat 140C

3583 CV UTRECHT
Koopprijs: € 150.000,- k.k.
Status: Onder bod
Bouwjaar: 1920
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 25 m2


Eigenschappen

Aantal kamers: 1
Aantal slaapkamers: 0

Ideaal voor starters en/of ouders die voor hun studerende kind een appartement willen kopen. In 2012 zijn in dit gebouw een aantal appartementen gemaakt. Dankzij deze redelijk recente splitsing is hier sprake van een comfortabel studio-appartement op de 2e en bovenste verdieping. In de prettige ruimte kun je eenvoudig middels kasten en/of een room-divider een separate slaapkamer realiseren.

Op toplocatie in de Schildersbuurt gelegen aan de gewilde oostzijde van de stad. Op de hoek van de Jan van Scorelstraat en de Adriaen van Ostadelaan met allerlei winkels voor de dagelijkse benodigdheden en andere leuke winkeltjes, cafés en restaurantjes. Op 10 minuten loopafstand van het heerlijke Wilhelminapark, op 5 minuten fietsen van het Ledig Erf en op 10 minuten fietsen van de Uithof. Kortom, een ideale uitvalsbasis.

Begane grond:
Gedeelde opgang met meterkast en trapopgang.

2e verdieping:
Middels de overloop stap je in de speelse, lichte, open leefruimte. Vaste kast met wasmachineaansluiting. Open keuken voorzien van apparatuur (koelkast, fornuis en afzuigkap), lichte woonkamer waar je gemakkelijk een slaapgedeelte kan realiseren middels het plaatsen van een kast of tussenwand. Via de woonkamer is de nette badkamer toegankelijk met douche, vaste wastafel en hangend toilet.

Bijzonderheden:
– In 2012 is dit complex volledig gerenoveerd en gesplitst in 14 appartementen.
– Goed geïsoleerd met houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing.
– Deze studio is voorzien van eiken lamelparket vloerdelen.
– 1 hoofdmeter nutsvoorzieningen, elk appartement heeft een eigen gas- en elektra(tussen)meter
– Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve VVE, de maandelijkse servicekosten zijn € 45,= en daarnaast betaal je een bedrag van € 71,= als voorschot voor de verbruikskosten.
– Oplevering in overleg