Utrecht – Joseph Haydnlaan 18II

3533 AG UTRECHT
Koopprijs: € 175.000,- k.k.
Status: Onder bod
Bouwjaar: 1953
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 63 m2


Eigenschappen

Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 1

Dit goed onderhouden appartement ligt op een hele fijne plek in de wijk Oog in Al met veel groen voor de deur. Het betreft een 3-kamer appartement en is gelegen op de 2e verdieping met een ruime berging in de onderbouw. Aan de voor-/ en achterzijde is een balkon aanwezig. Het balkon aan de achterzijde, op het westen gelegen, zul je het meest gebruiken en biedt voldoende ruimte voor het maken van een leuk zitje.
Het jaren 50 complex heeft een mooie, karakteristieke uitstraling en ligt aan een fraaie, brede, groene laan. Oog in Al biedt een leuk kleinschalig winkelstraatje, een fijn park en allerlei faciliteiten. Het centrum is met een kwartiertje fietsen bereikbaar en de uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn binnen handbereik.

Indeling
Begane grond:
Centrale afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, toegang tot de berging in de onderbouw en het trappenhuis naar het appartement

2e verdieping:
Entree/hal met meterkast, toiletruimte en garderobekast. Toegang tot de ruime woonkamer met erker aan de voorzijde en schouw waar de moederhaard is opgesteld. Aan de achterzijde een extra kamer die gemakkelijk bij de woonkamer is te betrekken met toegang tot het balkon aan de achterzijde. De nette dichte keuken is gesitueerd aan de achterzijde voorzien van diverse inbouwapparatuur, toegang tot het balkon en vaste kast waar de boiler en wasmachine zijn opgesteld. Aan de voorzijde is de slaapkamer gelegen met eigen balkon. Tevens via de hal toegang tot de inpandige badkamer met douche en vaste wastafel.

Bijzonderheden:
-Verwarming middels moederhaard en warmwater middels een boiler (defect) en close-in boiler
-Het appartement is voorzien van dubbele beglazing en houten kozijnen aan de achterzijde en kunststof kozijnen aan de voorzijde.
– Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve VVE, de maandelijkse servicekosten zijn € 124,86. Dit is inclusief het schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimtes, opstalverzekering en onderhoud van het complex.
-Ruime berging in de onderbouw
-Het appartement is grotendeels gelegd met een laminaatvloer
-Er is voldoende, gratis parkeerruimte aan de voorzijde van het complex.
– De notaris voor de overdracht wordt bepaald door de verkoper (Linders Notarissen te Breda) in verband met de projectmatige verkoop.
– Het complex betreft een gemeentelijk monument
– Verkoper heeft de woning niet zelf bewoond, het betreft een voormalig verhuurd appartement. In de koopovereenkomst zullen aanvullende, uitsluitende artikelen worden opgenomen;
-Aanvaarding in overleg