Utrecht – Korfoedreef 143

3562 SJ UTRECHT
Vraagprijs: € 195.000,- k.k.
Status: Onder bod
Bouwjaar: 1965
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 80 m2


Eigenschappen

Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3

Op een goede plek in Overvecht, vlakbij het NS-station en Tuindorp, ligt dit ruime appartement (80m2) op de 6e verdieping met 3 goede slaapkamers. Deze woning biedt weids uitzicht op een park en ligt heerlijk rustig, op loopafstand van het Grootwinkelcentrum Overvecht. Vlakbij het natuurgebied de Ruigenhoekse Polder. Op ca. 10 minuten fietsen van het centrum. Het uitzicht vanaf de 6e verdieping is erg prettig en zorgt voor het vrije gevoel, het woonoppervlakte van 80 m2 is goed verdeeld en zorgt voor een fraaie, grote, lichte woonkamer en 3 goede slaapkamers. Als je geen 3 slaapkamers nodig hebt kun je eenvoudig de indeling wijzigen. Daarnaast is er een balkon op het zuidwesten met voldoende ruimte voor een leuk zitje. Kortom, een groot appartement met een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Begane grond:
Centrale afgesloten entree met intercominstallatie, de hal met lift en trappenhuis. De separate berging is via de buitenzijde te bereiken.

6e verdieping:
Entree/hal met meterkast en toegang tot alle vertrekken waaronder: de dichte keuken aan de galerijzijde voorzien van wasmachineaansluiting, geiser en losse apparatuur. 1e, ruime slaapkamer aan de galerijzijde met uitzicht op het park en de watertoren. Lichte woon- eetkamer aan de achterzijde met vrij uitzicht en toegang tot het balkon op het zuidwesten. 2e en 3e slaapkamer aan de achterzijde waarvan een met toegang tot balkon. Het gehele appartement is gelegd met een lichte laminaatvloer.

Bijzonderheden:
-Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve VVE, de maandelijkse servicekosten zijn € 190,55 Het betreft een gezonde VVE.
Het appartement is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
-Verwarming middels stadsverwarming (centrale voorziening) en warmwatervoorziening middels een geiser.
-Verkoper heeft het appartement zelf niet bewoond. Er mist derhalve de zogenaamde bewonersinformatie. Hiertoe zal een exoneratie-clausule worden opgenomen in de koopovereenkomst.
-Voldoende gratis parkeerruimte bij het appartement.
-Bij het appartement behoort een eigen berging op de begane grond.
-Aanvaarding in overleg.