Utrecht – Lepelaarstraat 31

3582 SL UTRECHT
Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
Status: Onder bod
Bouwjaar: 1931
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 72 m2


Eigenschappen

Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3

In de populaire Watervogelenbuurt gelegen hoek-benedenwoning met patio, voortuin en relatief veel m2 woonoppervlakte, te weten circa 72 m2. Vanwege de gunstige hoekligging is er sprake van veel lichtinval. De huidige indeling biedt 3 slaapkamers en een flinke woon- eetkamer. Na interne modernisering zeer geschikt voor bijvoorbeeld ouders met studerende kinderen of om er voor jezelf een leuke woning van te maken.

Een fantastische en meer dan praktische ligging. Je loopt om de hoek naar het station Vaartsche Rijn. Het is circa 15 minuten fietsen naar de Uithof/Utrecht Science Park en je loopt met 6 minuten naar het Ledig Erf en vervolgens de Oudegracht op. Voor de dagelijkse boodschappen ben je binnen 5 minuten fietsen bij het winkelcentrum op het Smaragdplein. Kortom, alle stadse faciliteiten binnen handbereik.

Begane grond:
Entree, hal met meterkast. Toegang tot de badkamer met douche en toilet. Dichte keuken aan de achterzijde met cv-opstelling en deur naar de patio. Vanuit de hal toegang tot de woon-eetkamer ensuite met schuifdeuren en veel lichtinval. Doorgang naar tussenhal met toegang tot de patio en tot de 3 slaapkamers. Vanaf de achterste slaapkamer openslaande deuren naar de patio.

Bijzonderheden:
-Intern te moderniseren.
-In de koopovereenkomst zal een uitgebreide ouderdomsclausule en een niet-zelf-bewoond-clausule worden opgenomen.
-Actieve VVE met 13 leden, de maandelijkse servicekosten zijn € 155,55.
-Warmwater en verwarming middels c.v.-combiketel (2012, is recent onderhouden en het expansievat is zeer recent vervangen).
-Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.