Utrecht – Livingstonelaan 834

3526 JK UTRECHT
Vraagprijs: € 220.000,- k.k.
Status: Onder bod
Bouwjaar: 1964
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 89 m2


Eigenschappen

Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2

Een vrij uitzicht vanaf de 5e verdieping vanuit dit keurig onderhouden 3-kamer (voorheen 4-kamer) appartement met balkon. In de directe nabijheid ligt het mooie Park Transwijk, de sneltram naar het Centrum, een uitgebreid wijkwinkelcentrum en uitvalswegen (A-2, A-12 en A-27). Ruime parkeermogelijkheid (gratis) voor de deur. Binnen 10 minuten kun je in het centrum van Utrecht zijn. Het appartement heeft een ruime woon- en eetkamer, recent gerenoveerde keuken, een royaal balkon gelegen en strak gestucte wanden/plafonds.

Begane grond:
Royale centrale entree met postbussen, intercominstallatie met afgesloten toegang tot het trappenhuis en liftinstallaties.

5e verdieping:
Entree/hal met meterkast. Toegang tot de ruime woonkamer met een prachtig uitzicht en aparte eetkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon. Het is mogelijk om deze ruimte te gebruiken als extra slaapkamer. In half open verbinding aan de voorzijde is de keuken gesitueerd met diverse inbouwapparatuur en opstelplaats voor de wasmachine. Via de woonkamer middels tussenhal is de badkamer toegankelijk met douche en wastafelmeubel, separaat toilet en twee ruim bemeten slaapkamers aan de galerijzijde. Het gehele appartement is gelegd met een keurige laminaatvloer.

• Bouwjaar ca. 1964;
• Servicekosten € 181,09 per maand (inclusief en kosten voor onderhoud van het complex, schoonmaker, glas- en opstalverzekering);
• Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren;
• Eigen berging in de onderbouw
• Warm water via boiler (eigendom) en verwarming middels stadsverwarming;
• Verkoper heeft het appartement zelf niet bewoond, er mist derhalve de zogenaamde bewonersinformatie. Hiertoe zal een exoneratie-clausule worden opgenomen in de koopovereenkomst.
• Voldoende parkeergelegenheid bij het appartementencomplex