Utrecht – Oranjerivierdreef 77

3564 BB UTRECHT
Koopprijs: € 189.000,- k.k.
Status: Onder bod
Bouwjaar: 1968
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 80 m2


Eigenschappen

Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2

In kleinschalig appartementencomplex gelegen in de wijk Overvecht met groenrijke omgeving vind je dit ruime 3-kamer appartement op de begane grond. Het complex is ruim opgezet waarmee de riante tuin veel privacy biedt welke is gelegen op zonnige Zuid-westen. De woning beschikt over twee goede slaapkamers en doorzon woonkamer met een heerlijk vrij uitzicht naar de tuin. De ligging is zeer centraal tegenover winkelcentrum “Gagelhof”, nabij openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Indeling
Centrale afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen en toegang tot het appartement

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, stookruimte waar stadsverwarming-unit is opgesteld, praktische inpandige berging, toegang tot de dichte keuken aan de achterzijde voorzien van losse apparatuur en deur naar de tuin. Tevens via de hal doorgang naar de ruime doorzon woonkamer met tevens toegang tot de tuin, tussenhal met toiletruimte, twee slaapkamers (voor en achter) en de badkamer welke is voorzien van douche, vaste wastafel en opstelplaats voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
*verwarming middels centrale voorziening en warm water middels stadsverwarming
*de servicekosten bedragen per maand € 113,71 exclusief stookkosten
*de tuinen vallen gedeeltelijk onder de splitsing. De huidige tuin is dus ook gedeeltelijk gelegen op gemeente grond. Op dit moment wordt de huidige situatie gedoogd.
*erfpacht is eeuwigdurend afgekocht
*oplevering in overleg