Utrecht – Paulus van Vianenstraat 6

3552 AR UTRECHT
Vraagprijs: € 300.000,- k.k.
Status: Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar: 1910
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 93 m2


Eigenschappen

Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3

Bijzonder sfeervolle tussenwoning uit circa 1910 op een hele centrale plek. Een praktisch ingedeeld huis met 3 slaapkamers en een tuin op het Zuidwesten. Het huis is op de begane grond uitgebouwd waardoor er een royale, doorzon woon- eetkamer is ontstaan met een prettige woonkeuken aan de achterzijde. De tuin heeft een achterom en grenst aan een speelplaats.
Het is een rustige woonomgeving in de wijk Hoogstraat. De rivier de Vecht ligt om de hoek. Je fietst in 5 minuten naar het centrum en eventueel loop je in 20 minuten langs de Vecht naar het Neude. Het is 7 minuten fietsen naar het Centraal Station en bushaltes zijn vlakbij aanwezig. In de buurt zijn diverse winkels aanwezig voor de dagelijkse boodschappen. De A2 is snel bereikbaar evenals de Zuilense Ring en vervolgens de aansluiting op de A27.

Begane grond:
Entree, hal met meterkast (vernieuwd) en toegang tot toilet met wastafeltje. Vanuit de hal doorgang naar de riante woon- eetkamer. Open trap naar de verdieping.
Het voorste gedeelte is voorzien van een massieve houten vloer, de keuken in de uitbouw is voorzien van een grijze tegelvloer. De keuken is voorzien van apparatuur en een hele fijne leef-plek, mede door het daklicht voorzien van extra lichtinval.
Tussenhal/bijkeuken met wasmachine-aansluiting en c.v.-opstelling en deur naar de tuin. Vanuit deze hal toegang tot de ruime badkamer met hoek-ligbad en wastafelmeubel.

Tuin:
Diepe, smalle tuin met toegang tot de berging en doorgang naar de praktische achterom die uitkomt op de speelplaats. De speelplaats wordt goed gemonitord, er hangen bordjes en is sowieso vanaf 22 uur een stille plek.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de slaapkamers. De 1e slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft een deur naar het platte dak. De 2e en 3e slaapkamer liggen aan de voorzijde.

Bijzonderheden:
– verwarming en warmwater middels c.v.-combiketel.
– het Noordse Park met speeltuin ligt om de hoek, aan de Vecht.
– gratis parkeren in de straat.
– de keuken is voorzien van vloerverwarming.
– het platte dak is in 2012 gerenoveerd, evenals de elektra en de keuken. Tevens is toen dubbele beglazing gerealiseerd op de verdieping.
– een sfeervolle, praktisch ingedeelde, uitzonderlijk goed gelegen tussenwoning.
– oplevering in overleg