Utrecht – Prof. Broekemalaan 22

3571 VC UTRECHT
Koopprijs: € 500.000,- k.k.
Status: Beschikbaar
Bouwjaar: 1931
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 123 m2

Eigenschappen

Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 5

In het zeer geliefde “Tuindorp” aan een rustige straat gelegen, jaren 30 woning met flinke tuin op het zuidoosten. Voor de handige klusser een unieke kans. Door de brede binnenmaat van 5.70 meter en de flinke ruimte op de 2e verdieping is dit huis in basis net even wat groter dan gemiddeld. De woning dient aan de binnenzijde te worden gemoderniseerd en biedt vele mogelijkheden! De wijk Tuindorp is een fijne woonwijk met alle denkbare faciliteiten in de directe nabijheid. Basisscholen, Winkelcentrum “De Gaard”, diverse uitvalswegen, recreatievoorzieningen, “Het Griftpark” en het centrum van Utrecht bevinden zich bijvoorbeeld in de directe omgeving. Station Overvecht ligt op loopafstand met rechtstreekse treinen naar Utrecht CS, Amsterdam en Schiphol. Uitvalswegen A2 en A27 zijn snel bereikbaar.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal met vestibule, trapopgang en toiletruimte. Toegang tot de kamer en suite met schuifdeuren, een tweetal schouwen en vaste kasten. Aan de achterzijde openslaande deuren naar de achtertuin. Tevens via de hal toegang tot de dichte keuken met vaste kast en deur naar de tuin.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer 1 aan de achterzijde met vaste wastafel, vaste kast en openslaande deuren naar het balkon. Slaapkamer 2 tevens aan de achterzijde en een 3e ruime slaapkamer aan de voorzijde met vaste wastafel en vaste kast. De badkamer is gesitueerd aan de voorzijde.

2e verdieping:
Ruime voorzolder met zicht tot in de nok. Aan de voorzijde een dakkapel en toegang tot 2 slaapkamers.

Bijzonderheden:
– dient te worden gemoderniseerd.
– diverse originele elementen (kamer en suite, paneeldeuren, glas in lood).
– voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing.
– diepe tuin op het zuidoosten met berging.
– verkoper heeft de woning niet zelf bewoond, het betreft een voormalig verhuurd woonhuis. In de koopovereenkomst zullen aanvullende, uitsluitende artikelen worden opgenomen.
– in de koopovereenkomst zal onder andere een uitgebreide ouderdomsclausule, een asbestclausule en een niet-zelf-bewoond-clausule worden opgenomen.
– aanvaarding kan op korte termijn.