Utrecht – Vogelvlinderweg 45

3544 NJ UTRECHT
Koopprijs: € 395.000,- k.k.
Status: Onder bod
Bouwjaar: 2015
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 117 m2

Eigenschappen

Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 4

Deze moderne tussenwoning in Leidsche Rijn (Parkwijk ’t Zand) biedt vele voordelen. De ligging, vlakbij het Maximapark, is ideaal ten aanzien van winkels, scholen voor zowel lager als voortgezet onderwijs en uitvalswegen naar de directe omgeving. De bereikbaarheid is optimaal door de autowegen A2 en A12, het treinstation Terwijde en de verschillende busverbindingen. De woning beschikt over vier goed bemeten slaapkamers, een diepe achtertuin (8.75 meter) vol op het zonnige zuiden gelegen en een volwaardige tweede verdieping met separate wasruimte.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping. Doorgang naar de ruime woon-/ eetkamer met strak gestucte wanden, deur naar de achtertuin en aan de voorzijde een luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping:
Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot de ouderslaapkamer aan de achterzijde met twee Velux-dakvensters. Tweede nette slaapkamer aan de voorzijde evenals de badkamer welke is voorzien van douche, vaste wastafel en 2e toilet.

2e verdieping:
Overloop naar een riante derde slaapkamer eveneens met twee Velux-dakvensters, een vierde slaapkamer aan de voorzijde en een separate wasruimte.

Kortom een volledig geïsoleerde, goed onderhouden gezinswoning met een fijne tuin.

Bijzonderheden:
-Een goed onderhouden, moderne tussenwoning vlakbij het nieuwe Leidsche Rijn Centrum.
-Diepe achtertuin op het zonnige zuiden
-Verwarming en warmwatervoorziening middels stadsverwarming.
-Gunstige erfpachtvoorwaarden 1989, de erfpacht is eeuwigdurend afgekocht, er is derhalve geen sprake van het betalen van een canon.
-Aanvaarding in overleg.