Utrecht – Werner Helmichstraat 49

3553 JT UTRECHT
Koopprijs: € 175.000,- k.k.
Status: Onder bod
Bouwjaar: 1926
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 39 m2

Eigenschappen

Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1

Deze kleine, maar zeer praktische en goed ingedeelde benedenwoning ligt op een goede plek in Zuilen. Je hebt het Julianapark om de hoek, de winkels aan de Amsterdamsestraatweg zijn op loopafstand, de uitvalswegen zijn vlot bereikbaar, station Zuilen is 8 minuten lopen en het centrum is op 10 minuten fietsen.
De voordelen van deze benedenwoning zijn onder andere: je hebt een aparte slaapkamer, een stadstuintje, een goede berging buiten en het geheel verkeerd in goede staat en is met zorg bewoond.

Indeling:
Entree, hal, vernieuwde meterkast. Toegang tot de relatief ruime badkamer met ligbad, toilet en wastafel en voorzien van mechanische ventilatie en wat praktische bergruimte.
Tuingerichte woon- eetkamer met een deur naar de stadstuin. Half open keuken voorzien van apparatuur (vaatwasser uit 2015, overige apparatuur circa 2013). De slaapkamer is afgesloten en aan de voorzijde gesitueerd.
Achterin de tuin staat de berging met cv-opstelling en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
-De Vve is actief, maandelijks wordt er € 20,= servicekosten betaald.
-Vrij parkeren in de straat en nabije omgeving.
-Het voegwerk aan de voorzijde is in juli 2019 nog vernieuwd en de gevel is geïmpregneerd. Dit is vanuit de Vve geregeld.
-In 2014 is de centrale verwarming aangelegd en is ook de huidige CV-ketel aangeschaft. Ook is in 2014 de riolering verbeterd en van pvc gemaakt en is het dakbedekking van de berging vernieuwd.
-De voorzijde is voorzien van een kunststof kozijn met dubbele beglazing, de achterzijde is voorzien van houten kozijnen en gedeeltelijk dubbele beglazing.
-De schutting in de tuin is in 2017 vernieuwd.
-De oplevering kan snel, in overleg.