Over ons

Wie wij zijn? Atria Makelaardij:

Van een makelaar verwacht je dat jouw wensen voorop staan en dat de huizenmarkt geen geheimen kent. Jouw makelaar weet precies waar jouw droomhuis staat, of de prijs realistisch is en welke stappen het juiste effect hebben.

Wil je je huis verkopen? Dan wil je een makelaar die net zo enthousiast is over jouw huis als jijzelf. Die weet hoe de markt ervoor staat en wat er nodig is om jouw huis voor een eerlijke prijs te verkopen.

Voor ons is dat allemaal vanzelfsprekend. Wij kennen de Utrechtse huizenmarkt als onze broekzak en volgen alle bewegingen op de voet. We laten ons leiden door jouw wensen en belangen. We zijn tenslotte voor jou aan het werk, of je nou je eigen huis wil verkopen of op zoek bent naar een nieuwe woning.

“Wij kennen de Utrechtse huizenmarkt als onze broekzak”

Atria - Regio Utrecht

Onze mensen:

Arthur Pollen

Arthur Pollen

NVM Registermakelaar en Registertaxateur

“Er is niets zo leuk als klanten bellen met goed nieuws. Al sinds 1997 werk ik als makelaar en nog elke keer word ik enthousiast als ik met klanten in gesprek ben. Ik wil meteen aan de slag, mijn netwerk inzetten en dát vinden wat mijn klant zoekt.”

– Arthur Pollen

Marjan Merkenhof

Marjan Merkenhof

Office Manager

“Elke klant heeft een eigen verhaal en dat betekent steeds weer een andere aanpak. Met mijn ervaring en kennis van zaken, zie ik al snel wat onze klanten nodig hebben en kan ik voor hen het overzicht bewaren. Een huis kopen of verkopen is immers al spannend genoeg.

Voor mij is deze klantgerichte instelling heel belangrijk, want onze klanten goed helpen is wat ik het liefst doe. Elke keer opnieuw kijken naar waar de behoeftes liggen maakt het werk afwisselend en ontzettend leuk!”

– Marjan Merkenhof

Wat je van ons kunt verwachten:

  • Full service van bezichtiging tot overdracht die door onze klanten wordt beoordeeld met een ≥ 9
  • Een uitgekiend marketingplan en doordachte verkoopstrategie voor maximaal resultaat
  • icoon-betrokkenProactieve houding: wij wachten niet tot we gebeld worden, maar schakelen direct zelf ons netwerk in
  • Persoonlijk en betrokken zijn onze kernwaarden. Bij ons zijn de lijntjes kort en staan we altijd direct voor je klaar
  • Een breed netwerk met een financieel adviseur, notaris, bouwkundig keurder en hypotheekadviseur, zodat we je altijd met de juiste persoon in contact kunnen brengen